facebook

Терористами “ДНР”-”ЛНР” керує ФСБ, при чому НЕ ТІЛЬКИ з професійних міркувань! (ШОК!)

1428014677_166315_17

У Петербурзі днями був затриманий колишній «міністр оборони ЛНР»



(позивний «Горб»). Бугров був заарештований на місяць за клопотанням SS (cлідчої служби) УФСБ по Петербургу і Ленобласті. Його підозрюють в участі у контрабанді (поставки неякісних, тих, що «були у вжитку і контрафактних») труб підприємству «Усть-Луга Ойл».

В офіційну версію мало хто вірить. Олег Бугров не був схожий на людину, яка може займатися професійно і у великих обсягах поставкою труб. Його максимум – те, чим займаються на території невизнаних республік практично всі, хто має найменший доступ до “влади”: вивезення і збут розпиляного металу. Але є й інша версія: «внутрішньополітичні» процеси в силових структурах самопроголошених республік куруються ФСБ, а Олег Бугров був одним з лідерів нереалізованої змови проти глави «ЛНР» Ігоря Плотницького.

На початку «Руськой вєсни», після проголошення «ЛеНеРо», на політичну і військову сцену вийшли Ігор Плотницкий, Олексій Мозговий, який створив батальйон «Привид», Олександр Беднов (позивний «Бетмен»), який очолив «Групу швидкого реагування – ГБР», Олексій Павлов (позивний «Лісовик)», що створив батальйон спецпризначення «Лісовик», Павло Дрьомов («Вертоліт», згодом «Батя»), що став комендантом Стаханова і отаманом «Першого козачого полку».

Ігор Плотницький, в минулому кадровий радянський артилерист, став першим командиром батальйону «Зоря», а вже наприкінці травня зріс до «міністра оборони ЛНР». Новим комбатом «Зорі» став якраз Олег Бугров, колишній «беркутівець», раніше проходив по двох кримінальних справах. «Зоря» була практично єдиним боєздатним підрозділом, яке підтримувало тодішнього главу «ЛНР» Валерія Болотова. Інші командири Болотову не корилися: Бєднов і Дрьомов були в коаліції з Мозговим, який перейшов у підпорядкування «головкому військ ДНР» Ігорю Стрєлкову.

14 серпня Стрєлков подав у відставку з поста «міністра оборони Донецькій народної республіки» «у зв’язку з переходом на іншу роботу», в цей же день пост залишає і глава «ЛНР» Валерій Болотов. Обидва їдуть у Москву.

Читайте також:  Українець наполягав, що нічого не знав про незаконний вантаж: У Польщі вилучили рекордну партію бурштину

Крісло Болотова займає Ігор Плотницький, на місце міністра оборони призначається спочатку Олександр Бєднов, а потім Олег Бугров. З 27 серпня Плотницкий призначає “міністром МВС” Ігоря Корнета, у минулому – сержанта роти ППС при Жовтневому районному відділі внутрішніх справ м. Луганська, звільненого з органів після участі в пограбуванні захмелілого пенсіонера. Так з’являється ще одне силове відомство, підконтрольне «уряду ЛНР».

Після підписання перших Мінських угод 5 вересня 2014 «армія ЛНР» була перетворена в «Народну міліцію». Ні польовим командирам, ані обом силовим «міністрам», Бугрову і Корнету, не подобалися Мінські угоди, вони склали своєрідну «партію війни». Виникає теорія: Плотницкий – маріонетка ФСБ, яка курирує «ЛНР» не тільки з політичних причин, а й заради контролю над потоками контрабанди.

У перший день 2015 Бєднов був убитий, за офіційною версією, «співробітниками спецпідрозділу “МВС ЛНР” в ході операції по затриманню».

10 січня пройшла спецоперація з роззброєння ще одного непідконтрольного «ЛНР» підрозділу сепаратистів – окремої бригади спецпризначення «Одеса». Частина бригади увійшла до складу «Народної міліції».

Ігор Корнет як міністр МВС регулярно звітує перед ФСБ. Вважається, що саме Корнет підставив Бугрова, який 15 січня екстрено залишив «ЛНР», виїхавши в Петербург, де у нього є дружина і нерухомість. Арешт «чекістами» Бугрова 30 березня – фактичне завершення зачистки. Вже з 1 квітня козаки «Всевеликого війська Донського» отамана Козіцина, який також втік до росії, переходять «під юрисдикцію» «силових структур ЛНР».

Джерело – http://novayagazeta.livejournal.com/2950116.html

Шукайте деталі в групі Facebook