facebook

“The Times”: “Чутки про хворобу путіна були правдою”

Газета “The Times” з Лондона повідомила в номері, що путін дійсно серйозно хворий



:

«Президент путін захворів, коли він випав з поля зору громадськості на 11 діб в минулому місяці. Російські військові і розвідувальні чиновники повідомили про це своїм американським колегам.

Кремль закрив покровом таємниці цю інформацію, щоб Путін не з’явився на публіці слабким або щоб його не порівнювали в західних ЗМІ з Борисом Єльциним і з його хаотичною втратою президентської влади.

Це пояснення, в якому не вказується конкретна хвороба, заспокоює хвилю тверджень, які супроводжувала відсутність путіна», пише газета.

Видання пише, що один з учасників зустрічей «Групи Ельба», в яку входять колишні високі чини американського та російського оборонних відомств, повідомив, що інформацією про хворобу путіна поділився в ході недавньої зустрічі один з представників росії.

За словами представника РФ, саме хвороба кремлівського ватажка стала причиною, що змусила його на деякий час повністю зникнути з інформаційного простору на початку березня. При цьому він стверджував, що путін нібито продовжує міцно тримати владу у своїх руках.
http://www.thetimes.co.uk/tto/news/world/europe/article4399429.ece

Читайте також:  Біда не ходить одна: мама і син захворіли на рак. Потрібна допомога, поширте по групах

Шукайте деталі в групі Facebook