facebook

Друзі! Допоможіть максимально поширити це відео, щоб його побачили всі, хто намагається дискредитувати блокаду торгівлі з ОРДЛО

Це військовослужбовець 16 батальйону 58 бригади ЗСУ Микола, позивний “Канада”: “Кожна гривня, яка йде в той бік, повертається до нас свинцем. Свинцем в патронах, в кулях, які летять в наших хлопців”.

Вчора вранці за вказівкою військового керівництва, хлопців з 16 батальйону терміново відкликали з відпустки, у місце дислокації. О 5-ій ранку прислали за ними автобус, а комбата відсторонили з посади. Це репресії влади про тих, хто перешкоджає заробляти мільярди на війні!

Це повинен побачити кожен народний депутат, який досі не визначився, чи потрібно ухвалювати Закон про тимчасово окуповані території. Адже він зупинить торгівлю з ОРДЛО! Те, що сьогодні ветерани війни та військові перекривають колії – це відповідальність Президента, Уряду та парламенту, які на третій рік війни не зупиняють цю масштабну торгівлю!

Ветерани продовжують блокаду! І чекають підтримки!


Читайте також:  Опубликованы кадры первых минут после трагедии MH17: боевики копаются в вещах погибших и фотографируются (фото, видео)

Шукайте деталі в групі Facebook