facebook

Потужний землетрус на Філіппінах: є поранені та загиблі

Потужний землетрус на Філіппінах: є поранені та загиблі
Агентство Reuters повідомило про те, що напередодні пізно ввечері на філіппінському острові Мінданао стався потужний землетрус, сила поштовхів якого складала 6,7 балів за шкалою Ріхтера. Наразі відомо, що епіцентр підземних поштовхів знаходився на глибині не менше 10 км, за 13 км. на схід від мі ста Серігао. Також є інформація про чотирьох загиблих та понад сотню поранених. Разом з цим, в інтерв’ю Associated Press зазначили, що наразі кількість загиблих досягла п’ятнадцяти осіб.


Згідно з інформацією місцевих радіостанцій, частині будинків було завдано серйозних пошкоджень, а в частині районів міста є проблеми з постачанням води та електроенергії. Влада Серігао прийняла рішення про призупинення роботи єдиного у цьому місті аеропорту, оскільки на злітній смузі з’явилися тріщини.

В інтерв’ю журналістам люди розповіли, наскільки сильно їх налякав землетрус. Так, Рейнер Ніл, який є представником охорони берега, заявив, що сила поштовхів була до того потужною, що він ледве міг встояти на землі. А за словами працівника поліції Джиммі Серела, він, його дружина та двоє дітей постійно трималися одне за одного до тиз пір, доки поштовхи не стали слабшими.

Читайте також:  У мережі з’явилися жахливі фотографії з місця смертельної ДТП на Прикарпатті (ФОТО)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.