facebook

Росія закликала Саудівську Аравію припинити військові дії в Ємені

Про це заявив спеціальний представник президента Росії щодо Близького Сходу і країн Африки, заступник голови МЗС РФ Михайло Богдан

1604935




Росія закликає Саудівську Аравію до припинення військових дій в Ємені і наголошує на необхідності врегулювання внутрішньої кризи в країні мирними засобами.

Про це заявив спеціальний представник президента Росії із Близького Сходу і країн Африки, заступник голови МЗС РФ Михайло Богданов на зустрічі з послом Королівства Саудівська Аравія в Москві Абдуррахманом Ар-Расси, повідомляє прес-служба МЗС РФ.

На зустрічі посол вручив копії вірчих грамот.

В ході обговорення двосторонніх російсько-саудівських питань сторони підтвердили “взаємне прагнення до зміцнення зовнішньополітичноївзаємодії між Росією і Саудівською Аравією в міжнародних і регіональних справах, висловлений твердий настрій на подальший розвиток співробітництва в торговельно-економічній та інших сферах”.

Понад 500 людей загинули за два тижні бойових дій в Ємені – ООН

Нагадаємо, міжнародна коаліція за участю Саудівської Аравії та інших країн Перської затоки на прохання президента Абд Раббо Мансура Хаді розпочалав Ємені в ніч на 26 березня військову операцію Буря рішучості проти повстанців-хусит, контролюючих велику частину території країни.

Коаліція завдала авіаударів по аеропорту столиці Ємену Сани і низцівійськових об’єктів. Загинули десятки людей. До військової операції вже офіційно приєдналися Єгипет, Йорданія і Судан.

Читайте також:  Скандал у відділку: Нічна диспетчерка займалася сексом із 7 поліцейськими (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook