facebook

Якщо жінка в ліжку – колода: хто в цьому винен насправді?

Журналістка розкрила велику таємницю, яка стала причиною скандалу у Мережі!

Журналіст Марія Алексєєва поміркувала про те, кого звинувачувати, якщо жінка в ліжку веде себе, як колода, і відкрила “велику таємницю”.

Якщо ваша жінка, постійна вона чи «періодична» – не так важливо, веде себе в ліжку, як колода, то з ймовірністю в 99% проблема не в ній, а в вас!



Те, що раніше під вами кричали і плакали від щастя дамочки, не означає зовсім нічого. Жінки можуть бути підступними.

Виявляється,  не буває такого, що “спочатку вона богиня, а потім раптом раз – і стала колодою”.

Якщо стала, то, найімовірніше, лише тому, що не може більше шукати способи отримати задоволення і вирішила плисти за смутною і сірою течією вашого самомилування в 60 секунд. А не йде тому, що любить вас. Мабуть. Подаруйте їй що-небудь…

Марія повідомила, що всі жінки хочуть хорошого сексу, а якщо наполягають на протилежному – вони брешуть:

Одного разу я обговорювала з моїм другом цей “феномен”, на що він висловив мені свою чоловічу (!) точку зору, мовляв, в сексі головний чоловік і вся основна робота лежать на ньому. Отже, ніяких колод бути не може в принципі, якщо чоловік молодець. Я покірно слухала його і погоджувалася. Адже все так і є. Ми, жінки, які не будемо ж без толку скакати навколо вас, правильно? Ми ж дівчата. Кожна жінка хоче хорошого сексу і якщо вона говорить, що секс не важливий, а ваш «хвилинний забіг» – це добре і їй все дуже сподобалося, вона вам бреше. І якщо в перший час ви будете божеволіти від її ентузіазму, то, повірте, це все в надії на те, що ви станете кращим і їй можна буде насолодитися сексом хоча б в перспективі.

Дівчина вважає, що якщо в парі щось не так, то “ви або міняєте ситуацію, або партнера”, при цьому запевнила всіх, що у неї самої все добре в особистому житті.

Читайте також:  Вчені назвали 10 чоловічих секс-звичок, які дратують жінок

Алексєєва підсумувала:

Подивіться на своє життя, на своїх партнерів і подумайте, хто ж з вас насправді колода. Фізично і емоційно.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.