facebook

Відкрилась приголомшлива правда, чому Ющенко звільнив Гриценка з посади міністра оборони

Відкрилась приголомшлива правда, чому Ющенко звільнив Гриценка з посади міністра оборони. Повідомляє http://nev25.blogspot.com передає http://perelaznews.blogspot.com/

Гриценко: Ющенко мене звільнив з посади міністра через те, що я не дав землі його синові

Колишній міністр оборони України (2005-2007 рр.) Анатолій Гриценко заявив, що його зняли з посади через відмову виділяти землю синові Ющенко і під проект “Лікарня майбутнього”, передає телеканал “112 Україна”.

“Серед ключових причин, чому мене тоді зняли з посади, я бачу два питання. Перше, це коли син Ющенко прийшов до мене, як до міністра оборони і хотів фактично безкоштовно отримати кілька гектарів землі колишнього військового містечка вартістю мінімум 1 млрд грн.


Я відмовив. І друге – будучи членом уряду, я заблокував прийняття рішення, яке стосувалося “Лікарні майбутнього”, – сказав Гриценко.

За словами Гриценка, перед виборами 2007 року Янукович, згідно з досягнутими домовленостями з Ющенком, проводив через Кабмін рішення, які “були потрібні, в тому числі, і Віктору Андрійовичу, чи комусь із членів його сім’ї”.

“На одному із засідань уряду, без підготовки принесли пакет, який не був включений до порядку денного, і там планувалося виділити 100 га землі якраз для” Лікарні майбутнього “. Без будь-якого погодження та підпису “, – розповів Гриценко.

“Я не знаю, скільки там мільйонів куди поділися, але знаю, що були такі спроби під шапкою” Лікарні майбутнього “взяти і там, і там, це я підтверджую”, – додав Гриценко.

Читайте також:  На Львівщині 19-річна дівчина захворіла на ботулізм після того, як з’їла в’ялену рибу

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.