facebook

Три ознаки поведінки чоловіка, який зраджує

Мільйони жінок питаються поради “що робити” в Інтернеті, коли їх чоловік раптом заявився додому пізно, від нього пахло жіночими парфумами, а на його сорочці ще й сліди від чиєїсь губної помади.

А інші мільйони жінок жваво та впевнено відповідають: «Він тобі зраджує!». Ну, дівчата! Ви що? Коли чоловік зраджує, він видає сам себе своєю поведінкою. Він не приходить додому з явними слідами зради. Він відверто каже вам про це своїми жестами, мімікою та діями. А вам, жіночки, достатньо бути трошки уважнішими, аби його почути.

Ми вирішили представити для вас три основні ознаки поведінки чоловіка, коли в нього з’явилася інша жінка. Ну, що ж, поїхали!

Реальною зміною чоловіка, якщо він зраджує, є розвинена уява. У нього загострюється сприйняття навколишнього світу і збільшується словниковий запас.



Кожну свою тимчасову відсутність, запізнення, зникнення з мережі, він починає розписувати з пристрастю і красномовством, гідним стародавнього оратора. У звичайному стані чоловік не помічає котів, які деруться десь на паркані. Але якщо йому необхідно підкреслити, що він в цей час був саме там – то обов’язково згадає що-небудь таке. Нібито на підтвердження.

По-друге, чоловік тупіє. Мозок чоловіка в певний момент втрачає можливість підтримувати всі версії його поїздок, зіставляти їх з реальними і компілювати з усіх інгредієнтів легкотравне блюдо. Тому чоловік починає гальмувати – як комп’ютер.

По-третє, він починає миттєво старіти. Це тільки він думає, що молодіє. Насправді він починає молодитися – і це різко підкреслює старіння. Так що, якщо ви помітили на маківці дорогого лисинку, яка раптом з’явилася – це привід задуматися. Лисинка-то була і раніше, просто у чоловіка не було причин її ховати – тому її ніхто не помічав.

Читайте також:  Жорсткий спалах коронавірусу: на Заході на карантин відправили сотні дітей

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.