facebook

Скандал: у Франківську водій маршрутки “втікав” від вагітної жінки

В соцмережі Фейсбук вагітна франківчанка поскаржилась на неприйнятну поведінку водія маршрутки:

Близько місяця назад уже скаржилася на водія маршрутки 48, у відділі допомогли, за що дуже вдячні. На жаль, сьогодні мушу знову написати про водія цього маршруту (автобус 0947). Сьогодні близько 12 години коло лікарні на Мазепи добігала я, вагітна жінка, до цього автобусу, перед “самим носом” він почав закривати двері і поволі їхати ( хотів перевірити чи я своїм пузом влізу в щілину на ходу?!?? ), ззаду мене підійшли ще люди, тоді він зупинився.

Зайшла і спитала чи буде їхати до Горького ( знаю, що напряму не їде, багато об’їжджає, але виходу немає, до сільпо йти трохи задалеко, на вулиці слизько, боюся “покотитися” з малюком всередині, а після обстеження в лікарні залишилося лише 5 грн, тому з пересадками їхати не варіант). Водій категорично відповів, що до Горького він не їде, на що я повідомила, що в курсі, що напряму я не попаду, але згідна об’їхати, скільки треба. В хамській манері шофер повторив, що до необхідної мені зупинки не їде. Я вийшла і сфотографувала номера, за пару секунд він вискочив з кабіни (мабуть хотів бити) і почав кричати, яке я маю право знімати?!

Врятувало, певно те, що ще люди були на зупинці, і мені він нічого не зробив. Тепер прошу сказати, чи мала я право проїхати на цьому автобусі зазначений маршрут ( від лікарні на Мазепи через вокзал, Миру до Горького) і чи водій справедливо мені відмовив? А ще мене цікавить на маршрут 48 беруть лише відбіркових грубіянів після конкурсу хамства? написала Юлія Лисенко

Читайте також:  "Сільпо" вибачилося за муху в випічці, яку купила франківчанка

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.