facebook

Григорій Лепс обматюкав молодих блогерів

Інцидент стався під час зйомок шоу “Головна сцена”.

1604748




Музикант і ведучий шоу “Головна сцена” на одному з російських каналів Григорій Лепс знову став об’єктом скандальної історії. Цього разу він жорстко розкритикував інтернет-журі програми, “назвавши їх дебілами”, повідомляє Super.

Ведучі шоу Гарік Мартиросян та Григорій Лепс звернулися зі сцени до блогерів Максима і Кості “Ліз-ТБ” (представляв інтернет-глядачів), щоб дізнатися, чия команда набрала найменшу кількість лайків в мережі.

“Незважаючи на глибоку повагу до Костянтина Меладзе, його команда нашими глядачами вважається найпростішою, спокійною і нецікавою для них”, – зазначив Костя.

На що Григорій відповів: “Та вже, дійсно, найнудніша банда Кості Меладзе, навіть годі й послухати. Дійсно, наші дебіли, що сидять в інтернеті, абсолютно праві, нічого не зробиш!”.

Наголошується, що на неприємні слова співака і зала, і самі блогери відреагували реготом.

“Головна сцена” – новий російський музичний проект. Учасники шоу під керівництвом іменитих тренерів представляють свої музичні номери. Той, хто набирає найменшу кількість глядацьких голосів, вибуває з програми. На переможця чекає приз – власний гастрольний тур Росією.

Читайте також:  В одному із озер Франківська з’явився бетонний лебідь. ФОТО

Шукайте деталі в групі Facebook