facebook

Дівчина з Прикарпаття розповіла про SMS-залякування від смертельної гри «синій кит» (фото)

Загалом студентка отримала 4 повідомлення.  На Івано-Франківщині 19-річна дівчина отримала підозрілі SMS-повідомлення на телефон із закликом приєднатися до смертельної гри «синіх китів».

Дівчина поскаржилася, що перше SMS вона отримала учора, 17 лютого, близько 12 ночі. Номер, вказаний у повідомленні, 777, тобто відправник надіслав його анонімно з Інтернету.

«Синій кит. Розпочнемо ГРУ в 4:20», — йшлося в SMS.



За словами дівчини, вона насторожилася, але ніяк не реагувала на такі повідомлення. Загалом студентка отримала 4 повідомлення, останнім із яких було: «Синій кит. Відповідь до 4:20. Мовчання знак згоди».

Дівчина дуже здивувалася, чому до неї почали приходити такі повідомлення.

«Стало дуже страшно! Я витягнула сім карту. Я ніколи не чула, щоб вони ні з того ні з сього присилали повідомлення на телефон. Я навіть ніколи не брала участь в цій грі», — зізналася вона.

Своєю чергою, дівчина зізналася, що не перебуває у дивних групах у соціальних мережах. Зокрема, вона навіть не розміщувала там свій номер телефону.

«У мене на сторінці не написаний номер телефону, однак він прив’язаний до сторінки, але його ніхто не бачить. Я взагалі не розумію, звідки вони взяли мій номер, адже я навіть не можу уявити, який зв’язок між мною і цим всім», — прокоментувала дівчина.

Читайте також:  На Івано-Франківщині ревнивий і нетверезий чоловік погрожував підірвати дружину

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.