facebook

62 мільйони гривень надійдуть на ремонт дороги Івано-Франківськ-Рахів

62 мільйони гривень з коштів, виділених ЄБРР, уряд спрямує на проведення капітального ремонту дороги Івано-Франківськ – Рахів.

Matvienko_03_04


Про це заявив народний депутат України, заступник голови фракції «Блок Петра Порошенка» Анатолій Матвієнко 3 квітня на засіданні координаційної ради проекту «Єврокарпатська ініціатива» в Івано-Франківську, повідомляє Галка.

Анатолій Матвієнко зауважив, що рішення уряду розділити  700 мільйонів гривень на ремонт доріг між чотирма областями було нелогічним.

“Розділити між всіма областями по 175 мільйонів – це значить нічого не зробити”, – зауважив Матвієнко, – “Наша логіка зводиться до того,  що ми маємо будувати дорогу Львів-Рогатин-Івано-Франківськ-Чернівці. І збудувати підкову, об’єднати  карпатські райони – Косів, Верховина, Ворохта, через Вижницю до Чернівецької області. Тільки на це ми маємо зараз покласти 700 мільйонів”.

Нагадаємо,  що 2 березня народні депутати України ухвалили зміни до бюджету на 2015 рік, найважливішим пунктом якого  для мешканців областей західної України є виділення 700 млн грн. на ремонт та реконструкцію доріг. Таке фінансування отримано вперше за 4 останні роки.

Читайте також:  Відоме ім`я поліцейського, який найімовірніше нетверезим вчинив ДТП під Бурштином. ФОТО/ВІДЕО

Шукайте деталі в групі Facebook