facebook

Біля франківської АЗС молодик «під кайфом» покусав дівчину

На одній з автозаправних станцій Івано-Франківська молодий чоловік під впливом наркотичних речовин спершу напав на дівчину, а потім чинив неадекватні дії.



Як повідомляє у Facebook Патрульна поліція Івано-Франківська, вчора, 19 лютого на 102 надійшло повідомлення, що на автозаправній станції громадяни затримали хлопця, який напав на дівчину.

Після того, як патрульні поліцейські прибули на місце події, вони затримали там 18-річного мешканця Івано-Франківської області, який вів себе неадекватно.

За словами очевидців, юнак спочатку почав хуліганити у магазині, після чого вибіг надвір і зі словами «Врятуй мене!» накинувся на дівчину, вкусив її за щоку та повалив на землю.

Потім хуліган вискочив на дах автомобіля Mitsubishi Lancer і на животі з’їхав на землю. Після цього юнак упав на сніг й імітував плавання.

Правоохоронці підозрювали, що хуліган може перебувати під дією наркотичних речовин та доставили його в обласний наркодиспансер на освідчення. В лікарні підозри поліцейських підтвердилися. Медики пообіцяли поставити хулігана на облік.

На порушника правопорядку патрульні склали адмінпротоколи за ст. 173 КУпАП («Дрібне хуліганство») та ст. 178 КУпАП («Поява у громадському місці у п’яному вигляді»).

Читайте також:  Сімейна пара у приватному будинку тримала на ланцюгу "невільників" та змушувала працювати

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.