facebook

Дорожній контроль підловив франківських патрульних на “покриванні” своїх колег (відео)

В кінці минулого року, в Івано-Франківську відбулося показове ДТП. Чинний п’яний співробітник патрульної поліції врізався в патрульний автомобіль своїх колег.

Цей випадок набув резонансу тільки завдяки розслідуванню, яке провів журналіст видання «Дорожній Контроль» Віталій Мацьоцький.

В ході попереднього розслідування було з’ясовано, що у патрульного були ознаки алкогольного сп’яніння. На місце події через деякий час приїхала його співмешканка, яка нахабно стверджувала, що вона була за кермом, а сам патрульний відмовився проходити тест на вміст алкоголю в крові і боягузливо втік з місця ДТП прямо в кабінет свого начальника Дмитра Міхальця. Але зовсім недавно справа отримала новий оборот.

Як стало відомо «Дорожньому Контролю», підопічні Міхальця склали протокол з грубими порушеннями. В результаті чого, суд повернув документи справи назад в управління патрульної поліції на доопрацювання. Після повернення справи, всі дані про скоєне правопорушення безслідно зникли з бази даних патрульної поліції, а водійське посвідчення було повернуто п’яному співробітнику на наступний день.

 



Читайте також:  У Франківську рецедивіст поцупив акумулятор з припаркованої автівки

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.