facebook

Чому насправді жінкам так потрібен оргазм: про це варто знати

Поговоримо про здоровий секс.

Уже всі визнали, що всі жінки здатні відчувати оргазм і навіть мультиоргазм, але до сих пір ніхто до пуття не розповів, у чому ж полягає цінність цього самого оргазму для жінки.

 


Сексологи вирішили виправити цю несправедливість і розглянули, що дає жінці отримання оргазму.

 

Горезвісний ендорфін

Секс є найсильнішим і найбільш природним джерелом ендорфінів, а під час оргазму виробляється найбільша кількість цих гормонів щастя, відзначає сексолог Валерія Агинська. Ендорфіни – це речовини, які виробляється нашим організмом під час всіх приємних для нас занять. При нестачі ендорфінів у нас починається депресія, падає настрій, і ми стаємо дратівливими і образливими.

Брак  ендорфінів від якісного оргазму ми намагаємося компенсувати через інші приємні заняття – наприклад, через їжу або шопінг, і ми компенсуємо: їмо, коли нам їсти не дуже-то і хотілося, купуємо не те, що потрібно або і справді симпатичне плаття, лише щоб доставити собі приємні емоції. Таким чином, якщо ви хочете уникнути проблем з фігурою і робити менше покупок, які ви ніколи не надягнете, вам просто необхідно отримувати оргазми під час сексу.

Зарядка

Під час інтенсивного заняття сексом організм отримує достатньо хорошу дозу активності і стресу, але за рахунок того, що організм жінки більш ніж пристосований до такого стресу, оргазм приводить в тонус набагато краще, ніж відвідування елітного спортзалу, каже сексолог Валерія Агинська.

Розрядка

Під час якісного оргазму відбувається повна розрядка організму, скидається напруга, що нагромадилася нервовою системою, розслабляються практично всі м’язи, за рахунок чого йде багато блоків і затисків в тілі, розгладжуються мікрозморшки, організм починає працювати легко і правильно, як йому і належить. Іноді за рахунок цієї розрядки, з’являється горда постава, хода стає легкою і красивою, що як не можна краще позначається на вашій красі, зазначає сексолог.

Читайте також:  На пляжі, у центрі міста та на 25 поверсі: де займалися сексом українці-екстремали у 2021 році

 

Гармонія

Коли жінка не отримує оргазм, хоча і говорить партнеру, що задоволена, насправді вона відчуває якусь незакінченість процесу. Якщо це відбувається тривалий час, вона починає відчувати нерівний обмін в інтимному плані і несвідомо мстити партнеру в інших сферах. Це може проявлятися, як в побутовому плані – зробити не так добре, як могла б, так і в психологічному – у вигляді скандалів і істерик на порожньому місці.

 

Тепер, коли ми дізналися про всі чудесні властивості оргазму, настав час розібратися, як же його отримати, якщо цього з якихось причин досі не відбувається. Не варто відразу звинувачувати у всьому свого партнера – при отриманні оргазму необхідно перш за все почати з себе, зазначає сексолог Валерія Агинська.

Як досягти оргазму?

Для початку вам потрібно пізнати себе і своє тіло, дізнатися, що вас більше збуджує, які ерогенні зони у вас вже пробуджені і яким ласкам ви віддаєте перевагу. Тіло жінки – це одна велика ерогенна зона, і ваше завдання – пробудити його все, тоді секс з коханим буде для вас вищою насолодою.

Купіть собі гарну еротичну білизну, включіть музику і почніть танцювати перед дзеркалом. Після прийміть розслаблюючу ванну, запаліть свічки, закрийте очі і повільними рухами, починаючи з плечей і закінчуючи стопами, гладьте себе, прислухаючись до своїх відчуттів: ваше завдання – дізнатися, які зони реагують.

Таку процедуру проробляти протягом 7 днів. Після цього додайте до свого ритуалу використання маленького вібратора. Якщо ви будете практикувати цей ритуал 21 день, у вас з’явиться чутливість і чуттєвість, і ви здивуєтеся, яким може бути секс з коханим чоловіком.

 

Читайте також:  На Прикарпатті чоловік застрелився із рушниці

А ще – не забувайте про прелюдію! Інколи оргазм неможливий через недостатню уважність коханого, його поспіх і ігнорування ваших потреб у ласках і збудженні. Відводьте цьому процесу не менше 20-30 хвилин перед сексом!

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.