facebook

Бойовики так званої “ЛНР” вирішили видавати власні паспорти

Паспорт буде видаватися за наявності реєстрації за місцем проживання або у разі перебування на території, контрольованої “ЛНР”.



1409682381-1539

“Рада міністрів” так званої “ЛНР” затвердила положення “про паспорт фізичної особи, що проживає на території республіки”, яке набуває чинності 21 квітня, повідомляє сепаратистські ЗМІ.

“Паспорт жителям ЛНР буде видаватися у зв’язку із досягненням 16-річного віку; зміною у встановленому порядку прізвища, імені, по батькові; втратою, крадіжкою, пошкодженням паспорта або паспорта громадянина України; виявленням неточності або помилки зроблених у паспорті або у паспорті громадянина України записів, що призвели до недійсності документа”, – повідомляє видання із посиланням на бойовиків.

Як зазначається, у паспорт будуть вноситися прізвище, ім’я, по батькові, стать, дата і місце народження, особистий підпис фізичної особи. Паспорт буде видаватися за наявності реєстрації за місцем проживання або у випадку перебування на території так званої “ЛНР”.

Нагадаємо у жовтні минулого року лідер бойовиків “ДНР” Олександр Захарченко на зустрічі зі школярами Харцизька заявив, що ДНР скористається досвідом невизнаних держав, таких як Придністров’я, де у людей по три паспорти.

джерело http://zn.ua/UKRAINE/boeviki-s-21-aprelya-vvodit-sobstvennye-pasporta-171898_.html

Читайте також:  У Долині бійцям АТО встановлять пам'ятний знак та відкриють меморіальну дошку

Шукайте деталі в групі Facebook