facebook

Трагедія з трирічними близнюками і пральною машиною: як це сталося

В індійському містечку Делі два трирічних малюка потонули, впавши в пральну машину.

Мама дітей залила в напівавтоматичну машину 15 літрів води і вибігла в сусідній магазин купити пральний порошок. Діти залишилися у ванній кімнаті.

Коли вона повернулася додому через 5 хвилин і не виявила малюків, то звернулася в поліцію, подумавши, що їх викрали. Дітей шукали близько півгодини, переглядаючи камери відеоспостереження. І тільки через 30 хвилин батько дітей знайшов їх мертвими в пральній машині.

Поліція припускає, що один з близнюків забрався на купу білизни і впав в пральну машину, а другий, бажаючи допомогти братові, поліз за ним, але теж впав. Судячи з травм, обидва хлопці вдарились головою, і врятуватися у них не було ніяких шансів.

“Мати хлопчиків, перед тим як вийти в магазин, весь брудний одяг скинула на підлогу біля пральної машини. Швидше за все, один з дітей першим видерся на купу, щоб побачити, що всередині машини і впав всередину. Другий малюк пішов за братом. Так як обидва вони впали вниз головою, вони отримали травми. У них не було ні єдиного шансу вибратися звідти”, – прокоментував трагедію заступник комісара поліції.

Читайте також:  У США близнюки народилися з різницею в кілька хвилин, але в різні роки

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.