facebook

Подвійний «улов» яремчанських правоохоронців (фоторепортаж)

Останніми роками вживання наркотиків особами молодого віку стало чи не буденною справою. Поліцейські постійно виявляють осіб, які привертають увагу на вулиці, перебуваючи у стані наркотичного сп’яніння. Крім того, часто ці люди причетні до вчинення злочинів.

Так, під час проведення обшуку в помешканні підозрюваного, в ході кримінального провадження за підозрою вчинення крадіжки 23-річним жителем одного із сіл Яремчанської міської ради, правоохоронці знайшли наркотичні речовини в автомобілі його гостюючого 22-річного товариша з Івано-Франківська.

Зокрема виявили та вилучили з-під обшивки біля сидіння водія суху подрібнену рослинну суміш зеленого кольору, ззовні схожу на наркотичну речовину (маріхуана) та пристрій для її викурювання.

Пояснення парубка з цього приводу виявилися звичними для правоохоронців. Він вказав, що зберігав наркоречовину для власного споживання.

Крім того, за результатами проведеного медосвідчення обидва перебували у стані наркотичного сп’яніння.

Вилучене направлено на експертизу, проводиться перевірка. В діях франківчанина вбачаються ознаки кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.309 КК України.



Читайте також:  На Прикарпатті Ланчинська громада запроваджує сортування сміття

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.