facebook

Вчені назвали головні причини чоловічої зради

Група вчених провела цікаве дослідження, під час якого було встановлено головні причини зради чоловіків.

Всього було виділено три пункти, що трапляються найчастіше.

Подружня зрада є досить поширеним явищем у сучасному світі. Цього разу вчені акцентували увагу на причинах невірності чоловіків, пише oane.ws.

У результаті були виділені три найбільш поширені фактори. Першим з них є відчуття власної значущості та привабливості



. Чоловік знає, що він здатний добитися близькості практично від будь-якої дівчини і використовує всю свою чарівність і шарм для залучення уваги протилежної статі. При тому ці стосунки рідко тривають довше від однієї ночі.

Другим фактором в списку стали домашні клопоти. Найчастіше в сімейному житті вся домашня робота лягає на плечі дружини і тому вона сильно втомлюється. Увага до її обранця поступово знижується і дівчина просто перестає захоплюватися своїм партнером настільки сильно, як на початку спільного життя. Це призводить до спроби чоловіка знайти розраду на стороні.

Третя причина пов’язана з другою. Вся справа в різниці уявлень. Дружина розглядається партнерами як практична, розумна, турботлива жінка, а от коханка часто є пристрасною, дурною, розкутою і легковажною. Бажання отримати новий досвід і підштовхує до зради.

Психологи рекомендують жінкам у шлюбі постаратися більше уваги приділяти своєму чоловікові і не боятися сміливих експериментів. Важливо також стежити за собою.

Читайте також:  Вчені виростили синтетичні молочні залози

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.