facebook

70-річну франківчанку оштрафували за висаджені квіти під її вікном (фото)

70-річну франківчанку Євдокію Кісельову працівники Муніципальної інспекції з благоустрою оштрафували за висаджені квіти під її вікном.
 
Жінка проживає сама на першому поверсі по вулиці Чорновола, 134а. У себе під вікнами на обгородженій ділянці пенсіонерка висадила понад 30 кущів троянд, нарциси, тюльпани.




“Огорожа була ще до мене. Пізніше я почала доглядати за цією ділянкою, а тепер ще й дивлюся за грядкою сусідки, яка, на жаль, померла. Просто мені приємніше, коли вранці дивлюся у вікно і бачу квіти, а не сміття”,
– ділиться з Галко Євдокія Кісельова.

Жінка розповідає, що тогоріч навесні до неї підійшов чоловік, який не представився і сказав, що жінка неправильно використовує прибудинкову територію.

А вже у грудні жінці прийшло повідомлення, що вона повинна сплатити 680 гривень – 340 гривень штрафу та 340 гривень пені. Пенсіонерка пішла у Муніципальну інспекцію з благоустрою, де сказали, що треба йти у міськвиконком.

“Пішла у міськвиконком, а їхня працівниця сказала мені, що вже нічого зробити не можна – треба платити штраф. Я їй сказала: “Як так? У мене син зараз воює в окопах, а мені за мою працю штраф виписують, де справедливість?”.

Жінка сказала, щоб я “не грала кіна” і все”, – каже пані Євдокія.

Тому пенсіонерка оскаржує штраф у суді. У Муніципальній інспекції з благоустрою наразі не можуть пояснити, чому жінці виписали штаф. Пояснюють, що через ремонт у офісі вони не мають доступу до бази даних за минулий рік.

Однак пообіцяли розібратися в ситуації. Кажуть – просто за квіти штраф виписати не могли.

Читайте також:  Дешевше купити нову машину ніж штраф за “бляху” заплатити! А ви вже в курсі про ці суми?

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.