facebook

Суперник Динамо у Лізі Європи здобув перемогу в чемпіонаті

У суботу, 4 квітня, у матчі 29 туру чемпіонату Італії Фіорентина вдома обіграла Сампдорію з рахунком 2:0.

1605188




У матчі 29 туру чемпіонату Італії Сампдорія не змогла чинити гідний опір майбутньому супернику Динамо в Лізі Європи – Фіорентині. Господарі поля повністю володіли нитками гри, але втілити свою колосальну перевагу в голи змогли лише у другому таймі.

Можливо, все б склалося інакше, якби на другій хвилині нападаючий гостей Самюель Ето’О використав свій момент. Але камерунець, опинившись один у штрафному суперника, пробив прямо в захисника господарів.

Поступово Фіорентина перехопила ініціативу і цілком могла відкривати рахунок на 17-й хвилині, коли Діаманті, пробиваючи в падінні зі складного становища, не влучив у ворота Сампдорії. Трохи пізніше був чудовий момент у Гонсало, удар якого з дальньої дистанції припав на хрестовину.

Що не вийшло в першому таймі, сталося у другому. На 61-й хвилині гри Діаманті, змістившись до кута штрафного майданчика, витонченим ударом закрутив м’яч у дальній кут гостей.

А через три хвилини господарі добили суперника. Салах, обігравши двох опонентів, вийшов на рандеву з голкіпером гостей і сильним ударом збільшив перевагу Фіорентини у рахунку.

Після цього господарі остаточно заволоділи ініціативою і спокійно довели матч до логічної перемоги.

Після цього матчу Фіорентина набрала 49 очок і вийшла на четверте місце в турнірній таблиці чемпіонату Італії. Те саме четверте місце, яке раніше займала Сампдорія, маючи в своєму активі 48 пунктів.

Фіорентина – Сампдорія 2:0

Голи: Алессандро Діаманті 61, Мохамед Салах 64
За матеріалами: СПОРТ bigmir)net

Читайте також:  В Івано-Франківську можуть відкрити популярний спортивний клуб “Sport Life”

Шукайте деталі в групі Facebook