facebook

Гол Левандовські дозволив Баварії мінімально обіграти дортмундську Боруссію

У суботу, 4 квітня, мюнхенська Баварія в гостях обіграла дортмундську Боруссію з рахунком 1:0.

1605167




З перших хвилин матчу Боруссія почала брати в облогу ворота суперника, однак відкрити рахунок підопічні Юргена Клоппа не змогли. Поступово Баварія вирівняла гру, а на 36-хвилині зустрічі мюнхенці вийшли вперед.

Голкіпер Боруссії невдало відбив м’яч після удару Мюллера і Роберт Левандовські головою “розпечатав” ворота господарів.

Читай також: Наставник Баварії: Гра з Боруссією – завжди “класико”

Після пропущеного м’яча гравці Боруссії заволоділи ініціативою, але створити небезпеку біля воріт Нойєра не змогли – на перерву команди пішли з мінімальною перевагою гостей.

Ситуація не змінилася й у другому таймі. Боруссія продовжувала атакувати, а Баварія – організовано захищатися. Основна небезпека біля воріт мюнхенців виходила від Ройса, який раз у раз змушував нервувати захисників Баварії. Особливо небезпечним був штрафний удар у виконанні Марко на 89-й хвилині, коли півзахисник господарів перекинув м’яч через стінку, але блискучий сейв Нойєра врятував мюнхенців.

А потім фінальний свисток зафіксував мінімальну перемогу Баварії, яка продовжує лідирувати в чемпіонаті, маючи в активі 67 очок. А Боруссія, як і раніше, займає десяту сходинку турнірної таблиці. Зараз дортмундці відстають від лідера на 34 пункти.

Боруссія – Баварія 0:1

Гол: Роберт Левандовські, 36
За матеріалами: СПОРТ bigmir)net

Читайте також:  Як гравець "Калуша" впав під час виконання пенальті та забив гол коліном (Відео)

Шукайте деталі в групі Facebook