facebook

10 хитрощів по догляду за собою, про які ви точно не знали

Кожна дівчина мріє бути красивою і доглянутою. Добре, що для цього зовсім не потрібно витрачати величезні гроші . Адже найчастіше все найнеобхідніше у нас вже під рукою!

Ми даємо 10 корисних порад по догляду за собою, які дозволять вам заощадити час і кошти.

1. Швидко зняти набряк і надати обличчю свіжий вигляд допоможе сольовий розчин


Розчиніть сіль у воді (розчин повинен бути дуже міцним), змочіть в ній рушник і прикладіть до обличчя на 10 хвилин.

2. Зробити губи більш пухкими і спокусливими допоможе масло для губ і зубна щітка

Перед побаченням нанесіть на губи будь-яке косметичне масло (персикове, мигдальне або звичайний бальзам для губ) і акуратно помасажуйте їх зубною щіткою протягом хвилини .

3. Користь оливкової олії для сяючої і зволоженої шкіри.

Очистити шкіру і зробити її м’якою, ніжною і матовою допоможе оливкова олія: потрібно добре розпарити обличчя, а потім протягом 7 хвилин втирати масло в шкіру . Для кращого ефекту слід проводити процедуру через кожні 4-5 днів.

4. Позбутися від запалень на шкірі допоможе цілющий мед.

Щоб позбутися від прищика перед важливою зустріччю, точково нанесіть на нього невелику кількість меду і залиште на 15 хвилин . Потім змийте водою. Запальне вогнище стане менш інтенсивного кольору і розміру, що дозволить вам легше замаскувати його косметикою.

5. Очні краплі – швидка допомога при появі запалення на шкірі обличчя.

Ще один спосіб позбутися від неприємних прищиків: змочіть ватний диск очними краплями від почервоніння і покладіть його на 3-5 хвилин в морозильник . Потім прикладіть тампон до запаленої ділянки – прищик стане майже непомітним.

6. Засіб для зняття макіяжу з очей просто зробити самій

Читайте також:  Не спішіть до городу! Ось найкращі дні, коли варто садити картоплю у 2021 році, щоб мати найкращий врожай

Заповніть скляну баночку чистою водою і оливковою олією в співвідношенні 3: 1. Перед тим як почати, просто струсіть баночку, щоб всі інгредієнти змішалися. Готово!
7. Позбутися від врослого волосся допоможе сода.

Рецепт домашнього скрабу дуже простий: змішайте 1 ч. Л. харчової соди і меленої вівсянки з 1 ст. л. води. Змішайте до стану густої пасти, потім накладіть на шкіру і залиште на 5 хвилин. Після змийте гарячою водою.

8. Сода також допоможе прибрати темні кола під очима

Додайте 1 ч. Л. соди в стакан гарячої води або чаю і добре перемішайте. Потім опустіть ватний диск в цей розчин і накладіть на область під очима. Зачекайте 10-15 хвилин, а потім змийте залишки і нанесіть зволожуючий крем. Повторюйте цю процедуру щодня – результат не змусить себе чекати!

9. Бананова маска для густоти і блиску волосся

Для маски вам буде потрібно банан, яйце, 1 ст. л. меду і 1/2 склянки темного пива . Змішайте всі інгредієнти до консистенції сметани, нанесіть на волосся і залиште на пару годин. Потім змийте теплою водою. Робіть цю маску раз на тиждень, і ви помітите, що волосся стане сильними і густими.

10. Щоб відростити довгі вії, змішайте масло лаванди і кокоса

Змішайте 1/2 ч. Л. кокосового масла з 2-4 краплями ефірної олії лаванди. За допомогою ватного диска або палички нанесіть суміш на вії починаючи від коренів до самих кінчиків. Проводьте цей ритуал краси пару раз в тиждень, і через деякий час ваші вії стануть набагато міцніші і довші.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.