facebook

Сексуальність за знаком Зодіаку: дізнайся, яка ти в ліжку

Знаки Зодіаку в сексі: що говорить про твою сексуальність твій знак Зодіаку?

Напевно, ти не раз помічала, що твій знак Зодіаку багато в чому визначає твій характер і що конкретним знакам властива певна поведінка. Звичайно, узагальнювати не можна, адже в усьому є винятки, але твоя сексуальність, багато в чому, залежить від твого Зодіаку. Перевіримо?


Дівчина-Водолій

Дівчата-Водолії зазвичай рано починають вести статеве життя і ведуть його досить активно, але з часом віддають перевагу одному, постійному партнеру. Незважаючи на те, що часто вони – противниці орального сексу, по своїй натурі ці дівчата дуже пристрасні, які вміють отримати задоволення від сексу і доставити його партнерові.

Дівчина-Овен


Овни – великі любительки фліртувати і бути оточеними чоловічою увагою. Вони легко ставляться до експериментів в ліжку і найбільше люблять приносити задоволення партнеру. Ці дівчата запам’ятовуються чоловікам на все життя.

Дівчина-Рак

Романтична дівчина-Рак – це та, хто закохується в свого партнера раз і назавжди. Що найважливіше – найчастіше це взаємно. Скромні Раки можуть здаватися сором’язливими, але це далеко не так – в ліжку ці дівчата можуть бути готові на самі різні експерименти, за що їх і цінують чоловіки.

Дівчина-Козеріг

Козероги чітко розуміють різницю між любов’ю і сексом, тому з ними, в першу чергу, комфортно морально. Холодні зовні – ці дівчата справжнісінький ураган всередині. Якщо партнер не хоче втратити таку дівчину – потрібно підтримувати пристрасть у відносинах, інакше Козеріг зникне.

Дівчина-Близнюки

Подвійний знак Близнюків, які можуть бути абсолютно різними, так само поводиться і в ліжку: сьогодні ласкава нерухома кішечка, завтра – активна фурія. Астрологи вважають, що самі фригідні дівчата – саме Близнюки, але їм просто потрібен правильний партнер.

Читайте також:  Категорично заборонено: у ВООЗ розповіли, які ліки не варто приймати під час коронавірусу

Дівчина-Лев

Горді владні Левиці, любительки грубого сексу, вважають за краще тримати ситуацію під контролем. Їх цінність в тому, що вони можуть пояснити партнеру, як і що потрібно робити в ліжку, щоб Левиця отримала задоволення не тільки від процесу.

Дівчина-Терези

Терези – це ті дівчата, чия сексуальність розкривається з часом. До 20 років вони зазвичай не усвідомлюють всієї краси сексуальних відносин, але потім цих дівчат не зупинити. Ця дівчина ніколи не скаже, що у неї болить голова.

Дівчина-Риби

Риби – дівчата, для яких дуже важливі нові емоції, враження і метелики в животі. Оскільки в знаку Риб дві рибки пливуть в різних напрямках, ці дівчата суперечливі, тому не дивно, що романтичні Рибки – любительки грубого сексу.

Дівчина-Скорпіон

Для Скорпіонів важливий не скільки процес, скільки сам факт завоювання партнера. Ці дівчата – пристрасні і в сексі бувають грубуваті. З ними може не бути романтики, але в цьому-то і особливість.

Дівчина-Телець

Дівчата-Тельці зазвичай пізно починають вести статеве життя, вони тремтливо ставляться до своєї невинності, як і до підбору статевого партнера. У сексі вони спочатку скуті, але з часом входять “у смак”, головне – правильний партнер.

Дівчина-Діва

Правильні розважливі Діви зазвичай мають одного постійного партнера і на все життя. Ці дівчата ніжні і ласкаві, партнер їм потрібен пристрасний, який зможе розбудити в них ураган емоцій.

Дівчина-Стрілець

Ці дівчата користуються успіхом у чоловіків, вони легко ставляться до вільного сексу і не бачать нічого поганого в сексі на одну ніч. Стрільці – пристрасні, активні, люблять керувати процесом.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.