facebook

“Київстар” готує нові тарифи за рекомендаціями АМКУ

Оператор зрівняє вартість дзвінків на фіксовані та мобільні мережі Телекомунікаційна компанія “Київстар” розробила нові тарифні плани, в яких вартість дзвінків на фіксовані та мобільні мережі буде на одному рівні.

Про це повідомила державний уповноважений Антимонопольного комітету Марія Процишен, передає кореспондент РБК-Україна.

Влітку 2016 року АМКУ рекомендував оператору скоригувати тарифи на дзвінки на фіксовані мережі і привести їх у відповідність з тарифами на дзвінки на мобільні мережі. Але, як повідомила Процишен, “Київстар” виконав цю рекомендацію по-своєму. АМКУ вважає таке виконання неналежним і порушив справу.

“На сьогодні “Київстар” повідомив АМКУ про намір ввести тарифи, в яких плата за дзвінки на фіксовані мережі буде прирівняна до плати за дзвінки на мережі інших мобільних операторів”, – розповіла Процишен.

За її словами, відомство вже отримало робочий варіант цих тарифів і попередньо можна сказати, що вони відповідають рекомендаціям комітету. “Але це моя особиста думка. Точно сказати, чи виконав “Київстар” рекомендації, можна буде, коли ці тарифи будуть офіційно запущено і буде рішення АМКУ”, – пояснила вона.

Читайте також:  Українцям перерахують тарифи на електроенергію: хто платитиме більше за всіх

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.