facebook

У Коломиї чернівецькі дорожники закатали в асфальт люки та кілька мільйонів гривень

На Прикарпатті в місті Коломия під час ремонту дорожнього покриття підрядник закатав у асфальт каналізаційні люки, водостоки та кілька мільйонів гривень. Роботи без тендеру проводила фірма, зареєстрована в Чернівцях. Але знайти її ані наші журналісти, ані правоохоронці не можуть.

По це йдеться у сюжеті журналістів Факти.ICTV. Підрядник ущент знищив тротуар, бордюри вивернув  на узбіччя, усі зусилля зосередив на дорозі. Лише на цій ділянці намертво закатали п’ять каналізаційних люків, товстим шаром залатали і місця для дощових стоків.

Тепер жодного доступу до міської каналізаційної мережі немає. Щоб це виправити — треба зривати асфальт. Минуло чотири місяці відтоді як тут востаннє працювала спецтехніка. Від безладу, який після себе залишили заїжджі ремонтники, люди втомилися. Чому люки опинилися під асфальтом — журналісти намагалися з’ясувати в самого підрядника. Однак знайти його не вдалося.

Компанія зареєстрована в Одесі — однак за вказаною адресою — лише житловий будинок, мешканці якого і не чули про дорожників. Невдалою виявилася і спроба зателефонувати до компанії — вказаний номер підключений до факсу.



Читайте також:  У Франківську на жінку наїхав автомобіль та втік з місця події (ФОТО)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.