facebook

Про епоху Путлера історики будуть згадувати, як про режим Чаушеску в Румунії.

Він теж дивно-розкішні палаци собі будувати любив і моду на золоті унітази в диктаторів



ввів саме він.

А це (нижче) по сусідству від Вови Путлера ще Вова Гундяєв влаштувався. Це в якого кличка Патріарх, він же Кірілл, він же Тютюново-Горілчаний. Записано на ЗАТ “РПЦ” МП, як синодальний конференц-зал, проте використовується він чомусь як дача, а засідання SS (Синодального Собору) Гундяєв з 2011 року провів там тільки одне. До речі, відхопив він там земельку незаконно, це територія федерального заповідника, на якій було вирубано майже два квадратних кілометри вимираючої піцундської сосни.

Це (внизу) палац Кадирова. Чеченський шакал до речі з них всіх єдиний не соромиться і відкрито визнає, що “дварэц” на березі річки Сунжа в Грозному – його офіційна резиденція, що площею ця резиденція 260 тисяч кв. метрів і що це не держвласність, а його, Рамзана, приватна, хоч і збудована на бюджетні кошти. Дуже задоволений Рамзан. До речі, цей курінь і земля коштували бюджету $ 310,8 мільйона. А ви думали, “аткуда чэчэнскsй малчік стока дэнэг”?

Що можна сказати … питання часу … і скільки часу відділяє цих главарів мафії від фіналу, скільки пройде днів, місяців чи років між, так би мовити, першою картинкою і останньою, залежить навіть не від народу, а від них самих – від їхніх помилок.

А вони почали їх здійснювати. Адже інакше не буває – для того, щоб вижити, злодієві необхідно завжди пам’ятати про те, що він злодій.

А якщо у злодія з’явилося відчуття, що він царпропав злодій.

Читайте також:  У Росії склали список нев'їзних європейців

Шукайте деталі в групі Facebook