facebook

У Франківську з Фортечного провулку невідомі вкрали вісім світильників

Цими днями в Івано-Франківську трапилася крадіжка.

Мова йде про Фортечний провулок, адже звідти невідомі вандали вкрали вісім світильників. Про це у соціальній мережі повідомив мер міста Руслан Марцінків, повідомляє Франик.

Каже, що наразі така сума збитків становить 10 тисяч гривень. Також мер міста додає, що так це все не залишить. В місті намагаються встановити осіб, які причетні до цієї крадіжки, оскільки з цього приводу він звернувся до правоохоронців. А ще мер міста просить і всіх франківців, особливо мешканців цього району, щоб ті повідомили все що знають чи може випадково бачили цей інцидент.

Мере не вірить, що така подія пройшла незаміченою. Тому мер закликає свідків події написати йому у приват, якщо щось бачили.

“Давайте спільно з вами наведемо порядок у місті та покараємо цих злочинців”, – написав у соцмережі очільник міста.


Нагадаємо, що в Івано-Франківську 15 грудня минулого року підсвітили чергову пам’ятку архітектури – Фортечний провулок. Його освітлюють кольорові прожектори. Тобто це декоративна підсвітка, яка включає в себе 12 LED-ламп, які переливаються у відтінки жовтого, зеленого, червоного та синого кольорів.

Таку підсвітку в Івано-Франківську використали вперше. Тому мер так і обурився на витівки невідомих.

Міський голова згодом додав, що цього року фасад провулку очистять та пофарбують, аби він не руйнувався від згубних впливів погодніх умов.

“Я надіюся, що у цих нижніх приміщеннях повідкриваються крамнички наступного року і це буде мистецький центр для франківчан”, – сказав мер.

Читайте також:  Син vs Алкоголь: у Франківську тернополянка гостювала у подруги та забула про сина на 3 доби (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.