facebook

Європейські дівчата на весілля одягають сукні івано-франківської дизайнерки

Весільні сукні завжди повинні відповідати модним тенденціям. В Івано-Франківську весільну моду диктують ті провідні дизайнери, які, не покладаючи рук, щодня створюють нові шедеври у вигляді неймовірних весільних суконь.



Таня Гріг – одна з перших на Прикарпатті почала втілювати свої креативні ідеї суконь в реальність та створює для франківчанок, безумовно, найкращі сукні для весілля.

Про торгову марку Tanya Grig відомо не тільки в Україні. Вже зараз сукні цієї торгової марки  можна придбати в салонах Німеччини, Бельгії, Італії, Швейцарії, Австрії, Великобританії та в багатьох інших країнах.

Цього року для наречених, Таня Гріг підготувала особливу і стильну колекцію. Богемний шик, елегантність, легкість у неймовірних тканинах — такими є найгарніші сукні 2017 року. Ці плаття  вже представлені у весільному салоні дизайнерки — «Ренесанс», що на  вул. Бельведерській, 39. А вже зараз Таня Гріг готує колекцію суконь 2018 року, яку в квітні представить на міжнародній весільній виставці  в німецькому місті Ессені.

Згодом в столиці Нідерландів відбудеться фотосесія цієї колекції. Процесом фотозйомки керуватиме відомий фотограф  Івано-Франківська Наталія Каблюк.

А вже в середині літа Таня Гріг планує відкриття свого першого монобрендового весільного салону в Івано-Франківську, по вул. Чорновола.

Побачити каталог весільних колекцій можна на веб-сайті TM Tanya
Grig
та в соціальних мережах: Instagram, Facebook TM Tanya
Grig
, Facebook Весільний салон «Ренесанс»

Читайте також:  Молода дружина Павліка скасувала весілля з артистом

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.