facebook

Корпорація “Mitsubishi” шукає можливості на Прикарпатті

24 березня, відбулася робоча зустріч першого заступника голови облдержадміністрації Марії Савки з генеральним директором київського офісу корпорації «Міцубіші» Кохейом Таґава.



Марія Савка розповіла гостю про інструменти залучення іноземного капіталу в економіку Прикарпатті, зокрема, реалізацію інвестиційного проекту «Єврокарпатська ініціатива». У рамках вказаного проекту вже розпочалося спорудження заводу із виробництва електрокабельної продукції німецького концерну «Леоні», повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

«Залучення іноземних інвестицій — пріоритет у роботі обласної влади, — наголосила Марія Савка. — Дедалі частіше представники великих міжнародних кампаній проявляють зацікавленість у співпраці з Івано-Франківщиною, що свідчить про сприятливий інвестиційний клімат в області та прозорі і комфортні умови ведення бізнесу.

Зі свого боку, Кохей Таґава окреслив основні сфери діяльності корпорації  «Міцубіші» – глобальної інтегрованої компанії, яка входить до складу японського конгломерату MitsubishiGroup.

«Сьогодні корпорація  «Міцубіші» має розгалужену мережу груп, – зазначив Кохей Таґава. – Ми працюємо у різних галузях промисловості, включаючи енергетику, металургію, машинобудування і промислове обладнання. Досягаємо хороших результатів у хімічній індустрії, займаємося харчовою та легкою промисловістю».

За його словами, цікавими для співпраці напрямками є модернізація соціальної інфраструктури, розвиток транспортної галузі та аграрної сфери.

На завершення зустрічі було домовлено напрацювати пропозиції щодо майбутньої співпраці та виокремити основні напрямки для інвестиційної діяльності.

Читайте також:  В Україні набув чинності закон, який дозволяє поліції евакуйовувати авто

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.