facebook

У Донецьку після попадання снаряда загорівся будинок

У Донецьку через попадання снаряда почалася пожежа в приватному житловому будинку.

1605478




Про це повідомляють медіаресурси самопроголошеної Донецької народної республіки. Згідно з інформацією, снаряд потрапив у приватний сектор мікрорайону 3-й Східний, в будинку сталося загоряння. Дані про постраждалих уточнюються.

Як наголошується, в північно-західній частині міста чутні звуки бою.

В “міністерстві оборони” ДНР зокрема підтвердили, що пожежа виникла в результаті обстрілу. «Обстріл вівся з 152-міліметрової самохідної установки. За попередніми даними, обстріл вівся з боку Пісок або Авдіївки», – уточнили у відомстві. Ці населені пункти перебувають під контролем українських силовиків.

В “МНС” ДНР повідомили, що на місце загоряння виїхала пожежна команда. «Пожежу гасять трьома автоцистернами, причина поки встановлюється, інформації про потерпілих немає», – повідомили в “міністерстві”.

Якраніше повідомлялося, протягом 5 квітня з півночі до 18:00 сепаратисти 10 разів порушили режим припинення вогню. Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО. “В основному в ході збройних провокацій бойовики застосовували стрілецьку зброю. Також відкривали артилерійський, мінометний вогонь і здійснювали постріли з протитанкових ракетних комплексів”, – йдеться в повідомленні.

Читайте також:  Івано-Франківське комунальне підприємтсво не платило податків понад 2 роки

Шукайте деталі в групі Facebook