facebook

Барселона насилу обіграла Сельту

Барселона з рахунком 1:0 переграла Сельту в матчі 29-го туру чемпіонату Іспанії

1605457




Подробиці і трансляція матчу: Сельта – Барселона 0:1 трансляція матчу чемпіонату Іспанії

У неділю, 5 квітня, Барселона мінімально обіграла Сельту і зберегла свою перевагу в турнірній таблиці над Реалом.

Зі стартового свистка команди почали грати у відкритий футбол. У першому таймі більше м’ячем володіла Барселона, але за перші 45 хвилин підопічні Луїса Енріке створили лише один небезпечний момент.

Сельта в першому таймі виглядала куди цікавіше, ніж її іменитий суперник. Відкривати рахунок футболісти з Віго могли вже на 9-й хвилині. Але голкіпер каталонців Клаудіо Браво дивом парирував удар Ларрівея. Ще один момент Сельта створила на 29-й хвилині зустрічі. Ноліто скористався помилкою захисників Барселони, вийшов 1 на 1 з голкіпером, але Браво в прекрасному підкаті вибив м’яч.

На 42-й хвилині Сельта мала ще один 100% шанс вийти вперед. Орельяна виконав пас з флангу в центр штрафного на Ларрівея, який стояв в повній самоті. Але останній, опинившись в метрах п’яти до воріт Барселони, примудрився послати м’яч у небо.

Після перерви команди продовжили грати у своїй манері. Барселона більше поралася з м’ячем на своїй половині поля, а Сельта намагалася всіма силами доставити снаряд в штрафну суперника.

На 58-й хвилині на поле замість Рафінья вийшов Хаві і гра Барселони змінилася. Каталонської клуб став грати більш агресивно, змусивши суперника відсунутися до власних воріт.

На 73-й хвилині Барселона забила єдиний гол у матчі. Хаві зі штрафного відправив м’яч на дальню штангу на Матьє. Той головою сильним ударом переправив снаряд у сітку.

Після пропущеного гола футболісти Сельти стали більше нервувати. На 87-й хвилині здали нерви у Орельяни. Барселона, опинившись у більшості, могла вийти вперед. На 91 хвилині Мессі вийшов 1 на 1 з голкіпером, але переграти Альвареса аргентинець не зумів – м’яч пішов вище воріт.

Читайте також:  Тоді почнеться відлік: військовий експерт розповів, коли і за якої умови ЗСУ почнуть перемагати РФ

Барселона перемагає і заробляє три очки. Наразі у каталонського клубу 71 очко, а у найближчого переслідувача – Реала – 67.

Сельта – Барселона 0:1

Гол: Матьє (73)

Вилучення: Орельяна (87)

За матеріалами: СПОРТ bigmir)net

Шукайте деталі в групі Facebook