facebook

В Івано-Франківську мотоциклісти відкрили сезон (фото)

Кількадесят мотоциклістів та автомобілів проїхалися колоною центром Івано-Франківська для того, аби привернути увагу водіїв до початку сезону “двоколісників”.

Акцію “Увага мотоцикліст” організувала “Муніципальна варта”.

Її учасники роздавали водіям на вулицях міста пам’ятки з порадами, як правильно поводитися на дорозі аби не спричинити ДТП із мотоциклом, мотороллером чи навіть велосипедистом.

Акцію допомагали організовувати спільнота автомобілістів нашого міста Autolife IF, автомобільний клуб IF Drive та патрульна поліція. Долучилися до мотопробігу та роздачі листівок вільні байкери Франківська. Також приїхали гості з Тернопільщини – учасники мотоклубу West Fors.

“З першим весняним сонцем на вулицях з’явилася велика кількість двоколісних учасників дорожнього руху, – розповідає учасник акції, працівник “Муніципальної варти” Юрій Кліпов. – А мотоцикли є транспортом підвищеної небезпеки. Адже Водія та пасажира не захищає нічого крім шолома та екіпірування. Тому, якщо ви прочитаєте поради із нашої листівки і будете їх дотримуватися, цілком можливо врятуєте комусь життя”.

Цікаво, що працівники “Муніципальної варти” брали участь у акції на своїх авто та мотоциклах. Зокрема керівник “Варти” Богдан Кухарук приїхав на своєму 650 кубовому Kawasaki KLR.




Читайте також:  Чергове беззаконня франківських патрульних: правоохоронці з порушенням здійснили огляд автомобіля відомого фотографа (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.