facebook

У Франківську провели “Аукціон солодощів”, щоб допомогти Оксані Кваснишин

2 квітня, в Івано-Франківську відбувся “Аукціон солодощів”. Вихованці Професійної школи журналістики, якою керувала Оксана Кваснишин, вирішили допомогти наставнику.
На аукціоні до дітей долучилися франківські журналісти, які виставили на аукціоні власні солодощі, щоб підтримати колегу, пише ГК

 

 

 

Нагадаємо, що на лікування Оксани Кваснишин, у якої виявили онкозахворювання, потрібно 60 тисяч євро.

Це не перший аукціон з такою благодійною метою. Так, вже відбувся благодійний ярмарок студентів-журналістів, на якому діти виручили 5 тисяч гривень. Крім того, журналісти просили допомоги для Оксани Кваснишин у депутатів Івано-Франківської облради. До збору коштів долучилися актори франківського театру та Ірма Вітовська з виставою “Оскар і Рожева Пані”, актори з Дніпра, які виступили нещодавно в Івано-Франківську з виставою “Берестечко”.

Також оголошено черговий аукціон: купи зустріч з Адою Роговцевою та Катериною Степанковою. Всі кого цікавить пропозиція піднімають ставку. Кожен крок – 50 грн. Хто запропонує найвищу суму до 12 год. 5 квітня, той і стане переможцем.




Читайте також:  “У бабусі не було грошей і її 5 днів кололи одним шприцом, поки він не зігнувся”: жінка розповіла як лікують хворих на COVID-19

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.