facebook

З мого весілля зробили стьоб, — чортківчанка про шоу “4 весілля

Чортківчанка Мар’яна Вонсович-Солтис перемогла на шоу “4 весілля”. Дівчина разом із своїм чоловіком отримала подорож до Чорногорії. Поїхати відпочивати планують в червні-липні.

Мар’яна розповіла, що про участь в шоу не шкодує, але те, як змонтували її весілля, не сподобалось. Зокрема, Мар’яна каже, що ярлик про “ковбасну баронесу”, який начепив на неї ведучий шоу, не відповідає дійсності.

Також мало показали і українських традицій.

— Готовий продукт не сподобався. Передусім тим, що до мене приліпили кличку «ковбасна баронеса», хоча я до ковбаси жодного стосунку не маю. Так, мій тато колись мав ковбасний цех, але нині мої батьки займаються розведенням собак, їздять з ними на виставки. Раз можна було би про ту ковбасу сказати, всі б посміялися — і достатньо. Після випуску на тернопільських сайтах почали писати заголовки «Ковбасна баронеса» перемогла у шоу» та схожі… Ще раз хочу сказати: я до ковбаси взагалі жодного стосунку не маю! Я працюю в індустрії краси, їжджу на різні змагання із зачісок та стрижок, у мене є кубки та грамоти та чомусь про це не сказали, — розповіла Мар’яна журналістам Нової Тернопільської газети. — Не сподобалося мені також, коли ведучий сказав: де ж ті українські традиції. А чому не показали, як викупляли мене? Обряд, як в коси вплітали миртовий вінок? Чому не показували виступ козаків на нашому весіллі, які ходили і під стіл гостям ховали самогонку? А козацький стіл який у нас був! Цього нема. Зате тричі показали миски з холодцем — для чого? І ще показали виступ бармена та східної танцівниці. У нас було багато чого українського, але того не показали, а зробили з мого весілля стьоб.
Спростовує чортківчанка і міф стосовно того,що одружитися Назар запропонував їй в ковбасному цеху.

Читайте також:  “Така ж огидна як і бабуся”: Черговий випуск шоу “Наречена для тата” розлютив телеглядачів

— Я коли почула, де він «зробив» мені пропозицію, то у мене навіть бажання зникло дивитися передачу далі. Та там такого наговорили! Брехня! І це так смішно, що ви навіть уявити собі не можете! А ще сказали, що ми познайомилися у нічному клубі, а потім він запросив мене на каву. Це теж неправда. Коли Назару було 15 років, він прийшов до нас у салон стригтися, тоді ми й познайомилися і підтримували дружні стосунки. Часто бачилися, перетиналися компаніями, а влітку два роки тому почали зустрічатися, — каже дівчина. — З усього відзнятого вибирають «смачні» шматки, щоб люди мали з чого посміятися і обговорити. Втім, я ні про що не шкодую, адже провела кілька чудових місяців зі знімальною групою, познайомилася з багатьма хорошими людьми і побачила, що зсередини це шоу не таке стервозне, як його презентують на екранах.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.