facebook

У Калуші пограбували авто депутата міської ради (фото)

У вівторок, 4 квітня, о 11:08 до Калуського відділу поліції ГУ Нацполіції в Івано-Франківській області надійшло повідомлення зі служби «102» від Володимира Павліва, депутата Калуської міської ради про те, що невідомі особи з його автомобіля марки «Daddi» викрали особисті речі.

Виїхавши на місце події, слідчо-оперативна група працівників Калуського відділу поліції встановила, що в період часу із 22:10 3 квітня по 11:00 4 квітня невідома особа пошкодила замок у його автомобілі, який був припаркований у дворі біля будинку на вул. Сівецька, 4. Злодій проник у салон автомобіля та викрав особисті речі власника, інформують “Вікна”.

Під час проведення оперативних заходів працівники сектору кримінальної поліції встановили, що крадіжку із автомобіля вчинив раніше судимий калушанин, який тільки 8 березня звільнився з місць позбавлення волі. Затриманий у вчиненому зізнався, речові докази вилучено.

Даний громадянин обґрунтовано підозрюється у ще декількох крадіжках з автомобілів у Калуші. Того ж дня затриманому було повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 185 КК України. Останньому обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, без застосування електронного браслету.



Читайте також:  “А кажете війна? Ні, не чули”: користувачів соцмереж обурив автобус “Косів-Москва”

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.