facebook

Пара молодят із Прикарпаття виграла у шоу “4 весілля “

Вчора на телеканалі «1+1» у найпозитивнішому романтичному реаліті «4 весілля» наречені з Прикарпаття змагалися за «медовий місяць» у Єгипті.

В новому випуску шостого сезону глядачі побували разом з учасницями проекту на колоритному весілля в Одесі, ретро-вечірці в стилі «Чикаго 20-х років» у Вінниці, а також стали свідками «баттлу» українських традицій в Івано-Франківській та Рівненській областях.

24-річна Світлана з села Завій Івано-Франківської області



впевнена у своїй перемозі, адже її підтримує все село. Односельчани були налаштовані серйозно і показали всій Україні, як треба гуляти на весіллі до ранку.

Свято пара зіграла в українському стилі з дотриманням більшості національних традицій: молоді розламували коровай, щоб зрозуміти, як розподілиться бюджет в сім’ї, а також пригощали гостей українським борщем зі сметаною та справжнім калуським самогоном.

Ресторан був прикрашений декором у синіх тонах, що відповідало кольору весілля, обраному нареченою.

Світлана та її наречений Іван познайомилися ще в дитинстві і навіть не підозрювали, що створять сім’ю, коли стануть дорослими. На шляху до свого щастя пара пережила різні випробування, зокрема відстанню та часом.

За підсумками, пара з Прикапаття набрала найбільше балів та виграла подорож до Єгипту.

Деталі у відео 1+1.

 

Читайте також:  Переможниця шоу «Чотири весілля» – з Підзахаричів

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.