facebook

“Незаангажовані” ЗМІ на Прикарпатті “продалися” за 30 срібняків?

Поки на Сході кипить боротьба за український суверенітет, а кращі з українців залишаються жити тільки в пам’яті побратимів, на мирному Прикарпатті свою персональну війну проти України хочуть розпочати її ж громадяни, які за 30 срібняків продають ідеали всіх, хто боровся і бореться.


Про це повідомляє на своїй офіційній сторінці «Національний Корпус Івано-Франківськ».

Мова йде про так звану «незаангажовану» пресу Івано-Франківська.
Так, із достовірних джерел представникам Національного Корпусу стало відомо, що члени скандальної сепаратистської політичної партії



«Успішна країна», керівником якої є Олександр Клименко, купили собі «місце» у засобах інформації Прикарпаття.

Нагадаємо, «Успішна країна» – це партія, лідер і почесний голова якої переховується в РаSSєї. Клименко втік з країни під час Революції гідності в ранзі міністра доходів і зборів уряду Азарова. Проти екс-міністра відкрите кримінальне провадження за частиною другою статті 164 Кримінального кодексу. Вона передбачає позбавлення волі на термін від п’яти до восьми років. Крім того, Клименко підозрюється у вчиненні інших кримінальних порушень, але досудове розслідування призупинене у зв’язку з переховуванням підозрюваного.

Його дітище – «Успішна країна» – це одна з багатьох партій, яка зародилася внаслідок розпаду Партії регіонів та працює на дестабілізацію ситуації в Україні. Не заручившись підтримкою містян у спробі розбудувати обласний осередок партії в Івано-Франківську, «адепти Партії регіонів» вирішили створити собі видимість ефективної діяльності в місті стандартним корупційним шляхом, на що успішно погодились засліплені наживою «вершителі слова та правди».
Уже невдовзі в івано-франківській пресі має з’явитись низка публікацій та статей про діяльність так званої «молодіжки» Успішної країни на Прикарпатті.

Чи такого результату для країни хотіли національні революціонери?
Чи дозволимо ми досягти реваншу тим, хто три роки тому відчинив двері окупанту?

Читайте також:  Китай запустить свою платіжну систему восени - ЗМІ

«Національний Корпус Івано-Франківськ» – https://www.facebook.com/nationalcorpsIF/?ref=ts&fref=ts

Шукайте деталі в групі Facebook