facebook

На Прикарпатті пройшли передвеликодні ярмарки “Весна-2015”

Кожен район області взяв активну участь у ярмаркових заходах, які відбулися на вулицях Тролейбусна, Стуса, Короля Данила та Комунальна. Безпосередньо від товаровиробників був представлений широкий асортимент якісної сільськогосподарської продукції за цінами, нижчими від ринкових.




dsc_2169

Особливо це стосувалося таких продуктів, як борошно (5,60 грн/кг), жива риба – короп, товстолоб, карась, щука (25-38 грн/кг), картопля (2,50 грн/кг), яблука (8-10 грн/кг), овочі, повідомляють в Івано-Франківській ОДА.
Мешканці міста та області мали можливість закупити продукти як для великодніх свят (яйця, ковбаси, мед, молочні та м’ясопродукти, хлібобулочні вироби, крупи, чаї, дикорослі ягоди, гриби), так і для проведення весняних садово-городніх робіт (районовані саджанці фруктових дерев, кущі смородини, міндобрива, насіння), які були наявні в достатній кількості та асортименті.

В ярмарку “Весна-2015” взяли участь сільгосптоваровиробники з усіх районів, а також рибгоспи, комбінати хлібопродуктів, птахофабрики, молокозаводи області.

Під час ярмарку у суботу торгівля здійснювалась з 97 машин, було реалізовано продукції на суму майже 910 тис. грн.

джерело http://kurs.if.ua/news/na_prykarpatti_proyshly_peredvelykodni_yarmarky_vesna2015_17183.html

Читайте також:  Куточками Прикарпаття. Нараївку війни не здолали

Шукайте деталі в групі Facebook