facebook

Українські боксери найкращі: Ломаченко, Усик та Гвоздик перемогли суперників у США (ВІДЕО)

Чемпіон світу за версією WBO в першій важкій вазі українець Олександр Усик сьогодні вранці провів добровільний захист свого титулу проти американця Майкла Хантера.

Бій видався дуже конкурентним і “веселим”. Розвідка тривала хвилину-дві максимум, а далі пішла рубка. Хантер сміливо йшов вперед, пробував бити в голову, корпус, влучив навіть нижче пояса.

Усик в своєму стилі намагався перебоксувати опонента. Робив ставку на техніку і роботу ніг. І якщо початок бою був рівним, то десь з середини перевага чемпіона була все більше і більше. Олександр частіше влучав в голову Хантеру, але не вистачає йому такої сили удару, щоб звалювати з ніг суперника.

Навіть в останньому раунді, коли Усик почав бити Хантера, той встояв на ногах. Рефері для пристойності відрахував нокдаун, але Майкл вистояв до гонгу.

Всі троє суддів були одностайні. Перемога Усика – 117: 110.



Непереможений український напівважковаговик Олександр Гвоздик (13-0-0) відстояв свій чемпіонський пояс NABF в поєдинку проти кубинця Юніескі Гонсалеса (18-3-0).

Все вирішилося в третьому раунді. Спочатку Гвоздик послав суперника в нокдаун, а коли Гонсалес ризикнув продовжити поєдинок – українець послав його в глибокий нокаут.

 

Головним боєм вечора став поєдинок чемпіона світу за версією WBO у другій напівлегкій ваги Василя Ломаченка проти американця Джейсона Соси.

Бій вийшов таким собі майстер-класом від Ломаченка. Протягом всього бою українець не дав жодного шансу Сосі зав’язати бій. Василь домінував весь поєдинок, блискучий рух ніг, швидке пересування по рингу, чіткі і акцентовані удари. Вже скоро стало ясно, що нас чекає не бій, а побиття.

До середини поєдинку обличчя Соси потихеньку стало запливати, а сам він уже боксував з опущеною головою, думаючи як не пропустити, а не як влучити.

Читайте також:  В Італії почали вакцинувати від коронавірусу дітей віком від 5 років

Зрештою, все завершилося логічно. Після дев’ятого раунду кут Соси прийняв рішення зняти свого бійця.

Перемога технічним нокаутом Василя Ломаченка.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.