facebook

Михайлова залишається в СІЗО. Суд щодо її скарги перенесли, бо судді викликали швидку

У суботу, 1 квітня, Івано-Франківський міський суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на два місяці,



для жінки-водія, яка поблизу Івано-Франківська керуючи “BMW X5” на великій швидкості збила трьох людей, серед яких патрульний поліцейський.

Мова йде про франківчанку Тетяну Михайлову, якій суд визначив запобіжний захід у вигляді двох місяців тримання під вартою. Суд також призначив заставу у розмірі 1 мільйон 336 тисяч гривень.

Сьогодні, 11 квітня, в Апеляційному суді Івано-Франківської області повинна була слухатися скарга про відміну постанови суду першої інстанції щодо визначеного запобіжного заходу.

Проте, один суддя з колегії раптово захворів. Йому викликали швидку. Відтак засідання перенесли на завтра, 12 квітня, на 9 годину ранку. Тому Тетяна Михайлова і далі залишається у СІЗО.

Нагадаємо, патрульні допомагали двом водіям оформити ДТП.  В цей момент по вулиці Крихівецькій на шаленій швидкості мчав “BMW X5”, який в’їхав у людей та продовжив рух. Постраждали працівник патрульної поліції та двоє чоловіків. Автівка втекла з місця події, втім її майже одразу розшукали. За кермом вже був чоловік, але очевидці стверджують, що аварію зробила жінка. У неї в крові виявили 1,85 проміле алкоголю.

За вчинене прокуратура інкримінує Михайловій ст. 135 частину 1 та ст. 286 частину 2 ККУ.

 

Читайте також:  Злочевський зберіг видобуток газу на Прикарпатті – рішення суду

Шукайте деталі в групі Facebook

Теги: , ,

Джерело.