facebook

“Вона так бідна мучилась!” Загадкова смерть після вакцинації: на Запоріжжі померла дворічна дівчинка (відео)

В Гуляйполі Запорізької області після вакцинації померла дворічна дівчинка.

Про це передає телеканал ТВ5.

4 квітня в Гуляйполі Запорізької області померла дворічна дівчинка. Дідусь загиблої розповів, що 3 квітня, близько 20:00, у внучки різко піднялася температура. Її повезли до лікарні, де дитині збили температуру і відправили додому. Чергові сказали, що наступного дня о 8:00 прийдуть на роботу лікарі, і тоді будуть вирішувати, як лікувати дитину. Вночі Ангеліні стало погано, і її машиною швидкої допомоги доставили в лікарню, а на ранок її не стало.

Батьки кажуть, що напередодні дівчинці зробили щеплення АКДС, але в лікарні заперечують зв’язок вакцинації зі смертю дитини. У висновку про смерть указали, що причиною смерті став гострий менінгіт. За словами медиків, від первинної госпіталізації батьки малятка відмовилися. Коли Ангеліна надійшла вдруге, дівчинку вже неможливо було врятувати. Лікарі стверджують, що щеплення могло лише послабити імунітет, і інфекція почала швидко розвиватися.

Менінгококова інфекція в медичній практиці зустрічається дуже рідко. Останній випадок у Гуляйполі був зафіксований 20 років тому, кажуть лікарі. У дітей до трьох років таке захворювання майже в 100% випадків призводить до летального результату.

За фактом смерті створена спеціальна комісія і проводиться перевірка.

Як повідомляв “Обозреватель”, у листопаді 2016 року на Полтавщині 10 дітей госпіталізували після щеплення індійською вакциною АКДС.

Читайте також:  Суд відмовив Харківській міськраді визнати незаконним знесення пам'ятника Леніну

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.