facebook

Журналіст із США шокований: москвич в Україні воює “за справедливість” проти раSSєйських загарбників!

Інформаційний портал “The Daily Signal” (США): москвич Андрій – б



оєць полку «Азов», дав на умовах анонімності інтерв’ю, в якому він пояснив, чому він воює в Україні з раSSєйською армією:

«Багато молодих людей в Росії, в яких є здоровий глузд, розуміють, що Путлер їх обдурив. У мене є мізки, однак, мізки багатьох з молоді промиті пропагандою. Але нас тут, в Україні, вистачає».

На його рішення воювати проти російської армії в Україні вплинули 2 випадки. По-перше, російські поліцаї-“менти” затримали його в московському метро, коли він проходив повз дисидентів-демократів, які роздавали листівки. Менти насильно привезли його в свій мусоріат, заявивши, що вони «просто хочуть поговорити».

Другий випадок стався, коли він брав участь у дозволеному (!) путінським урядом марші за мир в Україні. Поліцаї тоді почали бити учасників без найменшої провокації з їхнього боку.

«У чому був їх злочин? Вони просто тримали плакати», сказав він.

У даний час проти недобитих Німеччиною в 1941-45 роках росіян-орків в українському полку «Азов» воюють добровольці з США, Франції, Німеччини, Норвегії, Кавказу, Швеції, Грузії, Польщі, Іспанії, Чехії, Англії, Хорватії, Італії, Канади.

Москвич Андрій заявив, що він ніколи не повернеться до Росії:

«Вони ніколи мене не пробачать. Мене будуть переслідувати».

Його сім’я в Москві підтримує його в боротьбі з роSSєйською армією.

«Ми не воюємо з шахтарями і трактористами. Ми воюємо з професійними солдатами», сказав він і додав: « І де тільки ці так звані трактористи і шахтарі купують гранатомети? В універсамі?».

На запитання американського журналіста, за що він воює, Андрій відповів:

Читайте також:  Бойовики "ЛНР" погрожують шахтарям призовом, якщо ті не припинять страйк

«За справедливість!».

Джерело – http://dailysignal.com/2015/04/05/why-a-russian-decided-to-fight-for-ukraine/

 

Шукайте деталі в групі Facebook