facebook

Двоє відомих українських письменників потрапили в ДТП (фото)

Відомий український письменник Андрій Бондар разом з дружиною Софією Андрухович та донькою потрапили в дорожньо-транспортну пригоду.

Про це сам письменники повідомив у своєму Facebook.

Він зауважив, що це була його третя автомобільна аварія за життя і за дивним збігом обставин ці пригоди з ним трапляються що 10 років. Бондар каже, що за кермом був не він і ДТП трапилось не з вини їхнього водія – інший автомобіль із другорядної смуги виїжджав на головну.

Натомість постраждала його дружина письменниця Софія Андрухович разом з донькою Варварою. Постраждала Софія, бо удар припав якраз із лівого боку в її пасажирське сидіння, де вона сиділа з Варварою. Довелося накласти кілька швів на голову, трохи втратила крові, але швидка приїхала вчасно і все зробили акуратно і правильно.

Ні струсу, ні якихось серйозних ушкоджень. Поранення склом і забій грудної клітини з лівого боку, – написав він. Бондар каже, що наслідки могли бути фатальніші, якби автомобілі рухались з більшою швидкістю.

“Щастя, що швидкість була невелика (населений пункт) і нас лише розвернуло на 180 градусів на нашій смузі. Одне слово, нам пощастило. І за це я дуже вдячний інстанції, яка відповідає за такі й інші випадки”, – додав він.



Читайте також:  У Польщі в ДТП потрапив автобус із українцями: є постраждалі

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.