facebook

«Долю Палацу Потоцьких мають вирішити між собою бізнесмен Бахматюк та Міноборони», – Гончарук

У середу, 19 квітня, відбулася зустріч голови Івано-Франківської ОДА Олега Гончарука із представникам засобів масової інформації. Губернатор відповів на запитання, які цікавлять місцеві ЗМІ, повідомляє WestNews.

Зокрема, журналісти поцікавилися стосовно долі Палацу Потоцьких, який належить приватному бізнесмену, втім, на нього мають також претензії й Міноборони.

«На сьогоднішній день є власник, відомий бізнесмен Олег Бахматюк. Він готовий за символічну плату передати Палац громаді міста. Єдине питання впирається у взаємовідносини власника із Міністерством оборони, яке має претензії до даного суб’єкта», – відповів Гончарук.

«Під час святкування Дня міста та будуть проведені культурно-мистецькі заходи. Водночас, нині цей комплекс є власністю приватною. Тому з паном Чернецьким ми розглядаємо питання щодо безпеки під час масових заходів, адже на території Палацу є аварійні будівлі», – наголосив голова ОДА.

Читайте також:  Розкопки на Валах біля Палацу Потоцьких: активісти звернуться до мерії для проведення круглого столу (фото+відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.