facebook

“Моторола” заявив, що розстріляв 15 українських військовополонених

Ватажок батальйону бойовиків “Спарта” – росіянин Арсеній Павлов на прізвисько “Моторола” заявив, що розстріляв 15 українських військовополонених.



1409589374-7930

Про це він сказав у телефонній розмові з Kyiv Post, коментуючи інформацію, що його звинувачують у вбивстві “кіборга” Ігоря Брановицького.

“Мені по*** в чому мене звинувачують. Я 15 полонених розстріляв. Мені все по***. Без коментарів. Хочу вбиваю, хочу – ні”, – заявив він.

У виданні припустили, що ці ймовірні злочини швидше за все не вважатимуться злочинами проти людяності, та їх буде важко розглядати  в Міжнародному кримінальному суді.

Окрім того, з посиланням на слідчого, видання  також повідомило, що ця заява залучена як частина до великої справи про злочини проти людяності. Вбивство Брановицького також є частиною цієї справи.

Зазначається, що така заява може розглядатися як свідчення військових злочинів у суді у разі підтвердження автентичності запису.

Раніше ряд ЗМІ повідомляв, що “Моторола” публічно застрелив захисника донецького аеропорту бійця 90-го спецбатальйону 95-ї аеромобільної бригади Ігоря Брановицького, тіло якого було знайдено нещодавно з ознаками тортур.

Обережно. На записі присутня ненормативна лексика.

джерело http://www.unian.ua/war/1064306-motorola-zayaviv-scho-rozstrilyav-15-ukrajinskih-viyskovopolonenih.html

Читайте також:  Порошенко прокоментував обмін полоненими

Шукайте деталі в групі Facebook