facebook

Військова прокуратура спільно з СБУ затримали прокурора Краматорська

Наручники на прокурора міста одягли під час церемонії представлення нового прокурора Донецької області.



1391091409-4514

За системне хабарництво затримано прокурора і начальника управління по боротьбі з економічними злочинами міліції Краматорська.

Про це повідомив прес-секретар президента України Святослав Цеголко у Facebook.

“Щойно генеральний прокурор Віктор Шокін доповів президентові про спільну операцію військової прокуратури і Служби безпеки, в результаті якої за системне хабарництво затримано прокурора Краматорська, а також начальника по боротьбі з економічними злочинами краматорської міліції. Наручники на прокурора міста одягли прямо під час церемонії представлення нового прокурора Донецької області. Операція відбулася в рамках боротьби з корупцією в зоні АТО”, – написав Цеголко.

У прес-службі ГПУ, “Генеральною прокуратурою спільно із Службою безпеки України при здійсненні оперативно-розшукових заходів було виявлено низку кримінально-караних правопорушень, пов’язаних з вимаганням та одержанням неправомірної вигоди працівниками прокуратури м. Краматорська та Краматорського міського відділу ГУМВС України в Донецькій області”.

“У зв’язку з цим 18 лютого 2015 року Управлінням нагляду за додержанням законів об’єднаними силами АТО Головної військової прокуратури ГПУ було зареєстровано кримінальне провадження за фактами системного отримання хабарів в особливо великих розмірах”, – додали в прес-службі.

джерело http://www.unian.ua/society/1064317-viyskova-prokuratura-spilno-z-sbu-zatrimali-prokurora-kramatorska.html

Читайте також:  На Прикарпатті затримали вітчима, який близько шести років ґвалтував пасербицю

Шукайте деталі в групі Facebook