facebook

До Івано-Франківська з концертом їде талановита співачка Христина Соловій

22 квітня в Івано-Франківському академічному музично-драматичному театрі ім. Івана Франка виступить молода співачка Христина Соловій. Артистка представить поціновувачам свого таланту великий сольний концерт у рамках всеукраїнського туру «Жива вода». Початок о 19. 00.

Христина Соловій стала відомою широкому загалу після своєї участі у вокальному проекті «Голос країни». У команді Святослава Вакарчука співачці вдалося розкрити свій неймовірний голос і винятковий талант. Сьогодні Христину Соловій називають «принцесою лемків», адже вона має лемківське походження і як ніхто інший дуже проникливо і самобутньо виконує саме лемківські пісні.

Її дебютний альбом «Жива вода», продюсером якого став Святослав Вакарчук, презентує фолк в сучасних аранжуваннях та синтезах різних музичних стилів: поп-року, блюзу та джазу. Христина Соловій наголошує, що у цьому турі презентує наживо все найкраще, що відбулося в її творчості за два роки. «Альбом “Жива вода” та ексклюзивно, у кожному місті, зіграємо з моїми музикантами нові авторські пісні з майбутнього альбому, одною з яких є новий сингл «Хто, як не ти?», – зауважила співачка.

Читайте також:  В Україні скасували всі концерти Бреговича

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.