facebook

Суддя Царевич жаліється, що її змушували заарештувати Єфремова

За її словами, до цього випадку вона “ніколи не відчувала тиску”.



tsarev4

Суддя Оксана Царевич переконує, що слава Печерського райсуду як найбільш корумпованого в Україні – несправедлива, а у справедливості Феміди вона раніше не сумнівалася. Про це вона заявила під час телеінтерв’ю.

«Так історично склалося, що цей суд охоплює десять органів досудового розслідування, охоплює органи державної влади. Процес – це змагання двох сторін. Обидві сторони ніколи не будуть задоволені», – зазначила вона, та додала, що корумпованість Печерського райсуду вважає міфом.

Суддя також спростовує політичну мотивацію. За її словами, жодного тиску ніколи не відчувала, поки на днях від неї не почали вимагати взяти під варту колишнього регіонала Олександра Єфремова. Про обставини цієї справи суддя готова розповісти тільки послу Сполучених Штатів.

«Не ображайтеся, будь-ласка. Я тепер вже хвилююся за своє життя і здоров’я, тому я не буду розповідати, хто конкретно», – зауважила вона.

Як повідомлялося, Генпрокуратура хоче взяти під варту трьох суддів Печерського райсуду, зокрема й Царевич.

Нагадаємо, Царевич стала відомою у 2013 році як суддя у справі про вбивство Євгена Щербаня, у якій проходила Юлія Тимошенко, але її звинувачують у неправосудних рішеннях, ухвалених у січні 2014 року про адміністративну відповідальність.

Читайте також:  "Людям все одно": Оля Полякова стала на захист російської мови в Україні. Відео

Шукайте деталі в групі Facebook