facebook

“Орел і решка”: мандрівники звинуватили ведучих у нахабному обмані глядачів

Мандрівники Олена Гітт і Павло Котиков в своєму блозі в Живому журналі повідомили, що ведучі мегапопулярного тревел-шоу «Орел і решка» Леся Никитюк та Регіна Тодоренко, м’яко кажучи, «недоговорюють» в телепередачі про багато нюансів своїх поїздок.

А деякі факти, за словами блогерів з ЖЖ, і зовсім сфальсифіковані.

Мандрівники-любителі розмістили пост під назвою «Чому бреше« Орел і Решка»?»

Інтернет-користувачі стверджують, що користуватися порадами ведучих «Орла і решки» в своїх поїздках не варто. Як приклад, тільки в одному випуску Гітт і Котиков виявили 8 пунктів, які були дуже сильно перебільшені ведучими.



«Після трьох днів піших прогулянок по Джакарті вирішили ми на сон грядущий подивитися серію тревел-шоу« Орел і Решка », де Леся і Регіна гуляють по цьому місту … Гаразд враження, ми розуміємо, що скільки людей, стільки й думок, але багато з показаного в цій серії – відверта, неприхована і притягнута за вуха нісенітниця», – відзначили мандрівники.

Блогери спростували кожен з восьми пунктів, навівши приклади з програми і приклавши до них свої реальні знімки з Джакарти.

Так, були нівельовані слова Регіни Тодоренко про те, що виїхати з аеропорту в центр міста громадським транспортом неможливо. Блогери відзначили, що по даному маршруту курсують декілька автобусів.

Також неправдою виявилися нібито «порожні» місцеві торгові центри. У шоу стверджувалося, що у городян просто не вистачає грошей, щоб шопитися в таких закладах. А ось на знімках в ЖЖ ясно видно, що магазини просто кишать від напливу покупців.

Згадали в Мережі і про види Джакарти. У програмі оператор вихоплює панорами зі смогом і жалюгідними старими будиночками міста. Регіна коментує ці кадри так: «Сіро, сумно і все в тумані. І заради цього люди стоять в черзі …? »На що Олена Гітт і Павло Котиков помічають, що смог в Джакарті буває не завжди, а оператор спеціально повернув камеру в сторону виключно самих убогих будівель.

Читайте також:  Сексуальна Настя Каменських похизувалася формами у крихітному бікіні

«Судити про міста і країни по шоу «Орел і Решка » однозначно не варто, адже часом підсумковий матеріал залежить від того, що заздалегідь придумав сценарист, що сидить в Києві  або куди вирішив повернути об’єктив оператор заради ефектнішої картинки. Джакарта «Орла і решки» не існує! »- резюмували в своєму пості мандрівники.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко недавно розповіла, як насправді відбуваються зйомки «Орла і решки», і чому такого поняття як «золота карта» в реальності не існує . Пізніше знаменитості довелося принести публічні вибачення за це інтерв’ю. Також продюсери Регіні пригрозили великим штрафом і навіть звільненням з програми.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.